تیلاپیا ماهی محبوب قرن 21 در کشورها

پرورش تیلاپیاتیلاپیا یک ماهی به قول محققان همه چیزخوار و گرمابی است و به دلیل رشد سریع از آبزیانی به شمار می رود که پرورش آن مقرون به صرفه است. دومین ماهی پرورشی جهان بعد از کپور ماهی ها و در 135 کشور جهان در حال پرورش است که رشد چشمگیری دارد

مزه بسیار خوب این ماهی سبب شد تا تیلاپیا خیلی سریع جای خود را در سفره های مردم ایران باز کند و ایران را طی سالهای اخیر به یکی از قدرترین واردکنندگان ماهی تیلاپیا تبدیل کند.

پس از اینکه تلاش در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور آغاز شد، محققان شیلات، راهکارهای پرورش این ماهی را مورد ارزیابی قرار دادند و در نهایت، مرکز تحقیقات ماهی تیلاپیا معرفی و فعالیت های قابل توجهی در این مرکز آغاز شد تا جایی که سال گذشته پرورش تیلاپیا از فاز تحقیقاتی خارج و نخستین استخر پرورش تیلاپیا در این شهرستان افتتاح شد.

پرورش تیلاپیا جایگزین خوب طرحهای کشاورزی در مناطق کویری و کم آب ایران

تیلاپیا از آنجا که باید در شرایطی دور از آبهای آزاد پرورش داده شود، مناطق کویری ایران که هیچ راهی به آبهای آزاد و حتی رودخانه ها ندارند و منابع آبی آنها نیز اغلب شور است، بهترین مکان برای پرورش این ماهی بود و پرورش تیلاپیا می توانست در مناطق کویری ایران که امکان کشاورزی در آن هر سال محدودتر از قبل می شود، جایگزین بسیار خوبی برای کشاورزی باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CLOSE
CLOSE
error: Content is protected !!