ورود سالانه 10 هزار تن تیلاپیا

82297781-71151677عباس متین فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این ماهی در 140 کشور دنیا پرورش داده می شود. این ماهی دومین ماهی پرورشی در جهان است که حدود 5 میلیون تن در دنیا تولید می شود.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: گاهی اوقات گفته می شود که این ماهی امگا 6 بالا دارد، امگا 6 به تنهایی مطرح نیست به عنوان مثال در روغن آفتابگردان هم امگا 6 آن از خیلی ماهی ها بالاتر است، همه ماهی ها امگا 6 ،3 و 9 دارند، چیزی که مهم است نسبت امگا 6 و 3 است. در واقع کیفیت آن محصول را می تواند تغییر داد.
وی اظهار داشت: چیزی که مهم است نحوه تولید آن محصول است. در دنیا محصول ارگانیک تولید می شود یعنی از کود و سم استفاده نمی کنند. در تولید این ماهی اگر شرایط رعایت شود می توان ماهی با کیفیت بالاتر تولید کرد.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: تیلاپیا ماهی نسبتا آرام است که خیلی کم بیمار می شود و به این دلیل می تواند در شرایط سخت رشد و نمو کند. وی ادامه داد: چون این ماهی مقاوم است پس در مقابل ماهی های دیگر جمعیت بیشتری ایجاد می کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CLOSE
CLOSE
error: Content is protected !!